Trending

Η Folli Follie πουλά τα Καταστήματα Αφορολόγητων Ειδών

Σύμφωνα με σημερινή της ανακοίνωση η εταιρία Folli Follie ενημερώνει ότι βρίσκεται σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για την πώληση των Καταστημάτων Αφορολόγητων Ειδών, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει επιτευχθεί συμφωνία.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει ότι απαντώντας σε επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «ΑΞΙΑ» που ειδε το φώς της δημοσιότητας το Σάββατο 8-Κυριακή 9 Σεπτεμβριου 2012, με τιτλο «Folli Follie Group: Προς Πώληση τα ΚΑΕ», η Εταιρεία ανακοινώνει ότι στα πλαίσια της συνεχούς αναζήτησης νέων συνεργασιών, διερευνά τρόπους αξιοποίησης  και ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της. Για το σκοπό αυτό, βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με αντικείμενο την επίτευξη συμφωνίας αναφορικά με δραστηριότητες του ομίλου, όπως ο κλάδος των καταστημάτων αφορολογήτων ειδών. Οι διαπραγματεύσεις εξελίσσονται ομαλά ωστόσο δεν έχει επιτευχθεί ακόμη συμφωνία.

Επίσης, η ανακοίνωση συνεχίζει, η Folli Follie διευκρινίζει ότι οικονομικά και άλλα στοιχεία που αναφέρονται σε έτερα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας πρόσφατα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και στις ανωτέρω συζητήσεις.

Εφόσον επιτευχθεί συμφωνία θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη