Trending

Studio ATA: σε δύσκολη θέση;

Τα Studio ATA, ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους παραγωγούς τηλεοπτικών προγραμμάτων στην Ελλάδα, φημολογείται ότι αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες.

Σύμφωνα με τον τελευταίο ισολογισμό οι ζημίες προ φόρων για την προηγούμενη χρονιά είναι 1. 903.372,71 ευρώ και τα ίδια κεφάλαια είναι πλέον αρνητικά. Οι απαιτήσεις από πελάτες, μεταξύ αυτών και το Mega Channel, είναι 8.592.169,66 ευρώ.

Στις παραγωγές του Studio ATA περιλαμβάνονται και τα πρόσφατα "Βασιλιάδες" και "Master chef" των οποίων όμως η προβολή κινδυνεύει για τη νέα σεζόν καθώς εκκρεμούν οφειλές προς το Studio.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του, το STUDIO ATA υπέγραψε κάποιες θρυλικές σειρές της δεκαετίας του ’70, όπως ο «Γιούγκερμαν» και «Ο Χριστός ξανασταυρώνεται» καθώς και σειρές που σηματοδότησαν το ξεκίνημα της ιδιωτικής τηλεόρασης όπως οι"Τρεις Χάριτες" και οι «Απαράδεκτοι». Στις πιο πρόσφατές επιτυχίες του περιλαμβάνονται σειρές όπως «Στο Παρά Πέντε»,  "Λατρεμένοι μου Γείτονες" και "Ευτυχισμένοι Μαζί".

Το Studio ATA, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει προχωρήσει και σε σημαντική μείωση του αριθμού του προσωπικού του τον τελευταίο καιρό.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη