Trending

Πλαστικά Θράκης: ίδρυση κοινής εταιρίας με την Fracasso

Η εταιρεία ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ ΑΒΕΕ ανακοίνωσε ότι,  η σε ποσοστό 100% θυγατρική της εταιρεία Marzena Ltd υπέγραψε οριστική συμφωνία για την ίδρυση κοινής εταιρίας (joint venture) με την  ιταλική εταιρεία Fracasso S.p.A. , με σκοπό την ανάπτυξη των προϊόντων «αυτο-ενισχυόμενων πολυπροπυλενίων (self reinforced PP )» με την εμπορική ονομασία «ARMORDON» που παράγονται στο εργοστάσιο του Ομίλου Πλαστικά Θράκης στην Σκωτία και συγκεκριμένα : την ανάπτυξη τεχνογνωσίας και τεχνολογίας για τη  θερμοδιαμόρφωση του ARMORDON , καθώς επίσης  την πώληση μηχανημάτων και την παραγωγή και πώληση θερμοδιαμορφωμένων μερών στις αγορές βαλιτσών, αθλητικών ειδών και οδικής ασφάλειας.

Η έδρα της νέας εταιρείας θα είναι το Fiesso d'Artico της Βενετίας στην Ιταλία , η επωνυμία της Composite Solutions Srl. και ο όμιλος ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ θα συμμετέχει στο μετοχικό της κεφάλαιο  κατά 50%.

Η αρχική επένδυση είναι της τάξης των 300.000 Ευρώ.

Η εταιρεία Fracasso S.p.A. έχει διεθνή παρουσία και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία προϊόντων χάλυβα για βιομηχανικές και κατασκευαστικές χρήσεις (προστατευτικά κιγλιδώματα, σιλό κ.α)
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη