Trending

Νέος επίσημος εισαγωγέας Jaguar στην Ελλάδα

Ο Όμιλος Πετρόπουλου ανακοινώνει ότι αναλαμβάνει άμεσα τον ρόλο του επίσημου εισαγωγέα των αυτοκινήτων Jaguar στην Ελλάδα.

Τα μοντέλα της Jaguar που διατίθενται σήμερα στην ελληνική αγορά, στην κατηγορία των αυτοκινήτων πολυτελείας, είναι τα XF, XK, και XJ.


Ο κ. Mark Beamont, Περιφερειακός Διευθυντής της Jaguar & Land Rover για την Ελλάδα, δήλωσε τα εξής: "Με μεγάλη ικανοποίηση επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με τον Όμιλο Πέτρος Πετρόπουλος, μια ηγετική δύναμη στον κλάδο της εμπορίας αυτοκινήτων που διακρίνεται για τη φερεγγυότητα και την επαγγελματική οργάνωσή της. Μας χαροποιεί επίσης το γεγονός ότι η κίνηση αυτή θα μας φέρει ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στην ενοποίηση των δικτύων διανομής της Jaguar και της Land Rover. Προσβλέπουμε σε περαιτέρω ενίσχυση της ικανοποίησης των πελατών μας και σε αύξηση του μεριδίου μας στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου".

H Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ  ιδρύθηκε το 1922 στη Θεσσαλονίκη. Κατασκευάζει, διασκευάζει, διανέμει και υποστηρίζει μεγάλο εύρος προϊόντων αυτοκινητοβιομηχανίας  όπως αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία, γεννήτριες, κινητήρες diesel, σκάφη, εξωλέμβιες μηχανές, αγροτικά, χωματουργικά και βιομηχανικά μηχανήματα, μπαταρίες και λιπαντικά.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη