Trending

Προπτυχιακές και Μεταπτυχιακές Υποτροφίες από το Ίδρυμα Λάτση

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση γνωστοποιεί στους ενδιαφερόμενους ότι για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 προτίθεται να χορηγήσει έως είκοσι (20) νέες υποτροφίες σε προπτυχιακούς δευτεροετείς φοιτητές ή φοιτητές επόμενων ετών ελληνικών Α.Ε.Ι. και έως πέντε (5) νέες υποτροφίες σε μεταπτυχιακούς φοιτητές ή/και υποψήφιους διδάκτορες ελληνικών Α.Ε.Ι.

Η αξιολόγηση θα γίνει από αρμόδια Επιτροπή Επιλογής του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση που θα λάβει υπόψη, πέραν των ανωτέρω προϋποθέσεων, τα κάτωθι κριτήρια: καταγωγή από τον Νομό Ηλείας -κατά προτεραιότητα-, βαθμολογία εισαγωγής στο Α.Ε.Ι. φοίτησης, καθώς και κοινωνικά κριτήρια. Επιπλέον, κατά την επιλογή, πρόθεση της Επιτροπής θα είναι η διασπορά των υποτροφιών σε ευρύ φάσμα επιστημονικών πεδίων και η ενίσχυση φοιτητών που είναι πιθανό να επιστρέψουν και να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους στον τόπο καταγωγής μετά το πέρας των σπουδών  τους.

Οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση μέχρι την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012 μέσω του Ηλεκτρονικού Συστήματος Υποτροφιών το οποίο πρόκειται να ενεργοποιηθεί και να είναι προσβάσιμο από την ιστοσελίδα του Ιδρύματος στις αρχές Νοεμβρίου.

Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις, τα δικαιολογητικά και τη διαδικασία υποβολής πατήστε εδώ.

O πίνακας επιτυχόντων θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος την Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012. 
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη