Trending

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος στη Μύθος Ζυθοποιία

Η Μύθος Ζυθοποιία ανακοίνωσε ότι καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Καραφυλλίδης, όπου μέχρι σήμερα κατείχε στην εταιρεία την θέση του Διευθυντή Πωλήσεων On Trade, Convenience & Exports Sales, διαδεχόμενος τον Soren Brinck.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Αλέξανδρος Καραφυλλίδης εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρείας στις αρχές του 2010 επιτυγχάνοντας από τη θέση ευθύνης του αξιοσημείωτα αποτελέσματα και αποδεικνύοντας τις ηγετικές του ικανότητες καθώς και την αποτελεσματικότητα του σε θέματα διαχείρισης της αγοράς. 

Η ανακοίνωση συνεχίζει αναφέροντας ότι διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναδιοργάνωση του τμήματος πωλήσεων, μετατρέποντας το σε μια μοντέρνα, ευέλικτη, αποτελεσματική και με πελατοκεντρικό προσανατολισμό oμάδα, θέτοντας ως απώτερο στόχο την υλοποίηση της φιλοσοφίας της εταιρείας: «Να είναι η καλύτερη εταιρία μπύρας στην Ελλάδα».

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ταυτόχρονα περήφανος να βλέπω τον Αλέξανδρο να αναβαθμίζεται στο ρόλο του CEO στην Εταιρία μας καθώς αντιπροσωπεύει το πάθος, τη δύναμη και τη φιλοδοξία της νίκης που χρειαζόμαστε σε δύσκολους καιρούς όπως αυτοί που ζούμε σήμερα στη χώρα» δήλωσε σχετικά ο Soren Brinck, απερχόμενος Διευθύνων Σύμβουλος της Μύθος Ζυθοποιίας.

Ο Αλέξανδρος Καραφυλλίδης ξεκίνησε την καριέρα του από την Coca Cola – 3Ε στην Ελλάδα, όπου διετέλεσε υπεύθυνος σε διάφορες εμπορικές διευθυντικές θέσεις.  Είναι κάτοχος MScCs του πανεπιστημίου Sterling UK.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη