Γράφει η Agnes Roussou
Με τις ωραιότερες οπερατικές συνθέσεις του Ιταλού καλοφαγά Τζοακίνο Ροσίνι και τις δημιουργίες του σεφ Λουί Καψαλά τελειώνει η σειρά Μουσικής Γνευσιγνωσίας σήμερα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Το μενού περιλαμβάνει λαβράκι, στήθος κοτόπουλου σχάρας, πανακότα με μάνγκο υπό τους ήχους του "Κουρέα της Σεβίλλης" κι άλλες γνωστές όπερες του Ιταλού συνθέτη.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Με τις ωραιότερες οπερατικές συνθέσεις του Ιταλού καλοφαγά Τζοακίνο Ροσίνι και τις δημιουργίες του σεφ Λουί Καψαλά τελειώνει η σειρά Μουσικής Γνευσιγνωσίας σήμερα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Το μενού περιλαμβάνει λαβράκι, στήθος κοτόπουλου σχάρας, πανακότα με μάνγκο υπό τους ήχους του "Κουρέα της Σεβίλλης" κι άλλες γνωστές όπερες του Ιταλού συνθέτη.