Trending

Δύσκολοι καιροί για τη "Μαλαματίνα"

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αγορά, η γνωστή εταιρία οινοποιίας και εμφιαλωμένων νερών των Κώστα και Κατερίνας Μαλαματίνα αντιμετωπίζει μεγάλες επιχειρηματικές δυσκολίες. 


Το 2012 η εταιρία με τις μάρκες Μαλαματίνα και Δουμπιά σημείωσε ζημιές της τάξης των 1,1 εκατ. ευρώ μετά από σχεδόν τρεις κερδοφόρες δεκαετίες.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτόν τον καιρό η επιχείρηση εστιάζονται στις δύσκολες σχέσεις με τους εργαζόμενους τον τελευταίο καιρό αλλά και η δυσκολία στην προώθηση του εμφιαλωμένου νερού "Δουμπιά". Όσον αφορά τους εργαζόμενους, μια πορεία σχεδόν ανέφελη για χρόνο "σκοτείνιασε" μετά την πρόταση της εταιρίας για μειώσεις αποδοχών και παροχών γεγονός που συνάντησε τη σθεναρή αντίδραση των εργαζόμενων.

Για το ανθρακούχο νερό "Δουμπιά" οι προσπάθειες της εταιρίας για τοποθέτησή του σε χώρους με ιαματικά λουτρά, σε μια προσπάθεια αύξησης του σχετικά μικρού μεριδίου αγοράς του, συνέπεσε χρονικά με την καθίζηση στο χώρο της ιαματικής θεραπείας τον τελευταίο καιρό.

Μένει να δούμε εάν οι ενέργειες της Διοίκησης με την αναπροσαρμογή της στρατηγικής στα νέα δεδομένα θα έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.  
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη