Trending

Προκλήσεις Σταυρίδη: "F... You" για τους Έλληνες κατά των αποκρατικοποιήσεων

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στη Νορβηγική εφημερίδα "Bergens Tidende" ο πρώην πλέον Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ καταφέρθηκε με απίστευτες εκφράσεις εναντίον των Ελλήνων που αντιδρούν στις αποκρατικοποιήσεις και όχι μόνο. 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τη συνέντευξή του στην οποία δεν παρέλειψε να προβάλλει και τα δωμάτια που νοικιάζει στην Κεφαλλονιά προτείνοντας στην Νορβηγίδα δημοσιογράφο να νοικιάσει μία βίλα.

Ερωτηθείς σχετικά με τις αντιδράσεις των κατοίκων που ζητούν το Ελληνικό να γίνει πάρκο όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, ο κ. Σταυρίδης απαντά:

«Κάνουν απλώς κήρυγμα. Λένε μόνο όχι, όχι, όχι! Fuck you. Πες μου πώς θα γίνει! Συγγνώμη, έτσι έχει η κατάσταση. Μη μου λες γιατί δεν μπορεί να γίνει, αυτό είναι κοινή λογική. Πες μου πώς θα γίνει, πώς θα το κάνουμε πραγματικότητα.»

Δεν ήταν μόνο όμως αυτή η έκφραση που μπορεί να χαρακτηριστεί προκλητική, καθώς ο Στέλιος Σταυρίδης εμμέσως πλην σαφώς αποκάλεσε τους Έλληνες...χαζούς. Ακολουθεί ο διάλογος με τη δημοσιογράφο:

Σταυρίδης : «Αν οι Έλληνες είχαν έστω μέτρια νοημοσύνη, ο Πειραιάς θα ήταν μεγαλύτερο λιμάνι κι απ’το Αμβούργο, εδώ και 10 χρόνια. Μακάρι να ζούσα στην Νορβηγία. Ή μακάρι να είχα γύρω μου Νορβηγούς και να ζω στην Ελλάδα»
Δημοσιογράφος: «Μα, έχουμε μεγάλο δημόσιο τομέα στη Νορβηγία.»
Σταυρίδης: «Ναι, αλλά δεν έχετε αρκετό ήλιο...»

Σταυρίδης: «Η ανάπτυξη σε αυτή τη χώρα εξαρτάται από τις αποκρατικοποιήσεις. Είμαστε η τελευταία ελπίδα και το τελευταίο οχυρό της Ελλάδας. Αν πετύχουμε, θα δούμε όλο και περισσότερους Έλληνες να δουλεύουν στη χώρα τους με αξιοπρέπεια, ευτυχία και ευημερία.»


Σταυρίδης: «Αυτοί είναι οι κανόνες της ελεύθερης αγοράς, κάποιοι κερδίζουν και κάποιοι χάνουν. Αν αρχίσεις και κλαψουρίζεις ότι κάποιος εκμεταλλεύεται τη δυστυχία σου, είναι δική σου ευθύνη να γυρίσεις τα πράματα. C ‘est la vie, είναι θέμα νοοτροπίας».

Σταυρίδης: «Οι ιδιωτικοποιήσεις είναι ευλογία του Θεού! Επειδή φέρνουν επενδύσεις, δημιουργούν θέσεις εργασίας, δημιουργούν πλούτο. Ποιος άλλος βγαίνει να το πει αυτό, πως είναι ευλογία; Έχετε ακούσει κανέναν πολιτικό να το λέει αυτό στην Ελλάδα; Πολλοί λίγοι, τρεις, τέσσερις, πέντε. Ίσως ο πρωθυπουργός και άλλοι 3. Αλλά είναι γεγονός!» 
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη