Trending

Athens Creativity Conference 2013: έρχεται τη Δευτέρα

Το Athens Creativity Conference 2013 διοργανώνεται από τη Boussias Conferences τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στο BIOS.
 
Σύμφωνα με τους διοργανωτές: "Ο επιμένων... δημιουργεί και ο τολμών δημιουργικός νικά. Το Athens Creativity Conference φέρνει για άλλη μία φορά στην Αθήνα κορυφαίους δημιουργικούς από φημισμένα agencies και δίνει βήμα σε ιδέες και στελέχη που δεν φοβούνται την κρίση, αλλά ούτε και την κριτική.
Η εποχή μπορεί, εκ πρώτης όψεως, να μην προσφέρεται για ρίσκο, όμως τα διεθνή παραδείγματα βραβευμένων και αποτελεσματικών καμπανιών αποδεικνύουν ότι ο δρόμος προς την επιτυχία, τόσο για τα agencies όσο και για τους διαφημιζόμενους, είναι στρωμένος με ιδέες που μπορεί αρχικά να φαντάζουν εξεζητημένες, αλλά στο τέλος δικαιώνουν και τις δύο πλευρές. Αυτό που χρειάζεται είναι τόλμη και εμπιστοσύνη!
Οι διακεκριμένοι ομιλητές που θα φιλοξενηθούν στο OTE Academy στις 30 Σεπτεμβρίου θα μιλήσουν για τη Δημιουργικότητα στην παραδοσιακή Διαφήμιση και στο Internet, θα αναφερθούν στην ευελιξία που μπορεί να επιδείξει ένα σύγχρονο agency, θα αναλύσουν τις σχέσεις διαφημιστή-διαφημιζόμενου και – πάνω απ’ όλα – θα χορηγήσουν... ενισχυμένες δόσεις έμπνευσης στο κοινό."

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο http://athenscreativity.boussiasconferences.gr/
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη