Trending

Κλείνει το κατάστημα Louis Vuitton στην Κηφισιά

Πλήγμα για την εικόνα της αγοράς της Κηφισιάς θεωρείται η απόφαση των ιδιοκτητών να κλείσουν το κατάστημα Louis Vuitton που διατηρούσαν τα τελευταία χρόνια στην περιοχή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το κατάστημα θα μεταφερθεί σε άλλη περιοχή καθώς οι ιδιοκτήτες θεωρούν ότι η εικόνα του σημείου της Κηφισιάς που βρισκόταν έχει "πέσει" πολύ με όλα τα ταχυφαγεία και καφετέριες που έχουν ανοίξει.

Ο δήμαρχος κ Χιωτάκης φέρεται να δήλωσε ότι "Η οικονομική κρίση αναγκάζει πολλά καταστήματα να κλείσουν, οδηγεί σιγά–σιγά επώνυμες μάρκες στο να φεύγουν από τη Ελλάδα ή να κρατάνε ένα κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας. Η μετατροπή των καταστημάτων από εμπορικά σε καταστήματα πρόχειρου φαγητού, σε πολλές πόλεις μακροπρόθεσμα έχει την υποβάθμιση των εμπορικών κέντρων. Έτσι, φίρμες που είναι διεθνείς και η ύπαρξή τους και μόνο ανεβάζει την αξία των εμπορικών κέντρων απομακρύνονται και στη θέση τους μπαίνουν καταστήματα με πρόχειρα φαγητά».
Πρέπει να συνεννοηθούμε ο εμπορικός κόσμος και οι δήμοι και στα πλαίσια της δημοσιοποίησης του ΟΡΣΑ να είναι ξεκάθαρες οι χρήσεις μεταξύ της αμιγούς κατοικίας των εμπορικών κέντρων και των περιοχών που προσφέρονται για αναψυχή και διασκέδαση, έτσι να μην υποβαθμίζονται οι περιοχές αμιγούς κατοικίας σε κάθε δήμο".
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη