Γράφει η Άννυ
Σύμφωνα με την Βρετανική εφημερίδα "Telegraph" ένας παραγωγός κρασιού, ο Ιταλός Λουγκάνο Πιερλούτζι, έφτιαξε μετά από μια ιδέα που είχε στο μυαλό μια κάβα στα ύδατα της Ιταλικής Ριβιέρας.
Ο λόγος; Όπως λέει οι συνθήκες είναι ιδανικές γιατί η θερμοκρασία του νερού κρατάει το κρασί σε καλή κατάσταση, και χωρίς να ξοδεύει ούτε ένα ευρώ.
Οι ποικιλίες που έχει αποθηκεύσει στην υποθαλάσσια κάβα είναι οι Βερμεντίνο και Μπιαντσέτα. Η κάβα βρίσκεται σε βάθος 61 μέτρων.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Σύμφωνα με την Βρετανική εφημερίδα "Telegraph" ένας παραγωγός κρασιού, ο Ιταλός Λουγκάνο Πιερλούτζι, έφτιαξε μετά από μια ιδέα που είχε στο μυαλό μια κάβα στα ύδατα της Ιταλικής Ριβιέρας.
Ο λόγος; Όπως λέει οι συνθήκες είναι ιδανικές γιατί η θερμοκρασία του νερού κρατάει το κρασί σε καλή κατάσταση, και χωρίς να ξοδεύει ούτε ένα ευρώ.
Οι ποικιλίες που έχει αποθηκεύσει στην υποθαλάσσια κάβα είναι οι Βερμεντίνο και Μπιαντσέτα. Η κάβα βρίσκεται σε βάθος 61 μέτρων.
Tags:
διάφορα