Trending

Μαίνεται ο "πόλεμος" Θέμου Αναστασιάδη - Κώστα Βαξεβάνη

Το "Πρώτο Θέμα" και το "Κουτί της Πανδώρας" (Θέμος Αναστασιάδης v Κώστας Βαξεβάνης) "κονταροχτυπιούνται" τον τελευταίο καιρό με την υπόθεση να παίρνει πλέον το δρόμο της Δικαιοσύνης. 

Συγκεκριμένα, το "Πρώτο Θέμα" ζητά τη απαγόρευση της κυκλοφορίας του HOT DOC με την προϋπόθεση ότι αναφέρεται στο Π.Θ. και την αφαίρεση όλων των αναρτήσεων που αναφέρονται σε αυτό και δημοσιεύονται στο www.koutitispandoras.gr.

Στο τελευταίο τεύχος του Hot Doc γίνονται αποκαλύψεις σχετικά με τον νέο μέτοχο του "Πρώτου Θέματος", εκδότη αθλητικών εντ΄πυων, στον οποίο μεταβοιβάστηκε το 40% από τον Κωνσταντίνο Πάλλη. 

Σε άρθρο του ο Κώστας Βαξεβάνης σχολιάζει:
"Ο Θέμος προσπαθεί να σταματήσει την κυκλοφορία του περιοδικού.
Μπορεί να το χαρακτηρίσει κάποιος πρωτοφανές, άνανδρο, αντιδεοντολογικό, απαράδεκτο για δημοσιογράφο ή ό,τι άλλο θέλει. Το σίγουρο είναι ένα. Ο Θέμος έχει σοβαρό Θέμα. Με κάθε μέσο προσπαθεί να σταματήσει την κυκλοφορία του περιοδικού το οποίο έχει ένα εκτενές αφιέρωμα όχι μόνο σε όσα δεν είναι γνωστά γι αυτόν, αλλά κυρίως για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της εφημερίδας του.

Το 2013, δημοσιογράφοι ζητούν την απαγόρευση κυκλοφορίας εντύπου με ασφαλιστικά μέτρα σαν να είμαστε στο 1967. Αυτοί που έχουν κρεμάσει στα μανταλάκια τη μισή Ελλάδα, που έχουν επίσης μια τεράστιας κυκλοφορίας εφημερίδα για να απαντήσουν, προσπαθούν να επιβάλουν τη λογοκρισία.

Γιατί , είναι η ερώτηση. Τι τους φοβίζει; Τι είναι αυτό που δεν μπορούν να απαντήσουν και επιχειρούν με κάθε μέσο τη φίμωση;..."
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη