Trending

Νέα επίπεδα ρεκόρ για το Facebook μέσω mobile

Το Facebook ανακοίνωσε τα αποτελέσματά του για το Q3 του 2013, ξεπερνώντας για άλλη μία φορά τις προσδοκίες και επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία του στα Social Media. 

Τα διαφημιστικά έσοδα του Facebook ανήλθαν σε 1.8 δισ. δολάρια, παρουσιάζοντας άνοδο 65,6% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο το 2012, με το 49% των εσόδων να προέρχονται από το Mobile, το οποίο συγκριτικά με πέρυσι απορρόφησε κονδύλια αυξημένα κατά 480%. 
Η εντυπωσιακή παρουσία του Facebook στο Mobile συνέβαλε και στην αύξηση των ενεργών μηνιαίων χρηστών, εκτοξεύοντας στα 874 εκατ. το συνολικό αριθμό εκείνων που επισκέπτονται το Facebook μέσω του κινητού ή/και του tablet τους. 

O Άλεξ Καραγεώργης, Managing Director της ThinkDigital, επίσημου συνεργάτη του Facebook στην Ελλάδα, την Κύπρο και σε άλλες 4 χώρες, δήλωσε σχετικά: «Από πέρυσι, πολλές κορυφαίες εταιρείες έχουν εμπιστευτεί το Mobile News Feed και αυτή η τάση είναι δεδομένο ότι θα συνεχιστεί. Με το Mobile να εξελίσσεται σε βασικό συστατικό του media mix, η ThinkDigital θα εξακολουθήσει να εκπαιδεύει την αγορά σχετικά με τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν από τη mobile Διαφήμιση στο Facebook». 

Συνολικά, ο αριθμός των ενεργών χρηστών κυμαίνεται πλέον παγκοσμίως στα 1.19 δισ. –αύξηση 18% σε σύγκριση με πέρυσι- με το Facebook στην Ελλάδα να έχει φτάσει πια τα 4.4. εκατ. μέλη. 
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη