Trending

Οι Γυναίκες Κατασκοπεύουν Περισσότερο τους Άντρες Αποκαλύπτει η coANDco UK με την Εφαρμογή Where Are You

(Λονδίνο, Αγγλία) – Η ελβετική startup coANDco, με γραφεία στο Λονδίνο, ανακοινώνει ότι λανσάρει τη νέα της πρωτοποριακή εφαρμογή για smartphones “Where Are You” App που βοηθά τους χρήστες να εντοπίσουν που βρίσκονται οι φίλοι τους.

Η εφαρμογή Where Are You για iPhone και Android smartphones χρησιμοποιεί την τεχνολογία  SMS για να εντοπίσει τους φίλους του χρήστη ανά πάσα στιγμή χωρίς να χρειάζεται οι ίδιοι να έχουν κατεβάσει την εφαρμογή. Πρόκειται για μια μοναδική ιδέα που ξεκίνησε από τον developer της ομάδας όταν ένα βράδυ, στις 2 τα ξημερώματα, είχε χαθεί στο Λονδίνο και έστειλε SMS στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας ρωτώντας “που βρίσκομαι;” 

Όπως αποκαλύπτει ο Christoph Burgdorfer, CEO της coANDco UK, “σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που έχουμε και τις αξιολογήσεις από τη μέχρι στιγμής χρήση της εφαρμογής, η coANDco  εντόπισε ότι 58% των χρηστών είναι γυναίκες ενώ μόλις 42% είναι άντρες. Μήπως αυτό σημαίνει ότι οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερη περιέργεια για το που βρίσκονται οι άντρες από ότι το αντίστροφο;” 

Η εφαρμογή έχει αποκτήσει ήδη χιλιάδες θαυμαστές σε όλο τον κόσμο καθώς είναι διαθέσιμη σε όλες τις χώρες, και στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή περίπου 500 χρήστες κατεβάζουν την εφαρμογή καθημερινά με τους περισσότερους να βρίσκονται στην Ταϊλάνδη, στη Ρωσία, τη Βραζιλία και το Βιετνάμ. Και ο κος Burgdorfer δηλώνει “φαίνεται ότι οι γυναίκες χρησιμοποιούν λίγο περισσότερο το Where Are You σε σχέση με τους άντρες, ενώ εντύπωση μας κάνει το γεγονός ότι το χρησιμοποιούν ιδιαίτερα οι οδηγοί φορτηγών για να εντοπίσουν που βρίσκονται οι συνάδελφοί τους.”

Το Where Are You είναι διαθέσιμο δωρεάν για κατέβασμα στο App Store https://itunes.apple.com/app/where-are-you-app/id608238999?mt=8&uo=4
και στο Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.coandcouk.waua για iPhone και Android συσκευές αντίστοιχα. Για iOS συσκευές η εφαρμογή απαιτεί iOS 5.0 ή νεότερο, και είναι συμβατή με iPhone, iPad, και iPod touch. Για Android συσκευές χρειάζεται Android 2.2 ή νεότερο.

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή τώρα στο http://www.whereareyou-app.com/ και εντοπίστε άμεσα και εύκολα τους φίλους σας. Τόσο απλά.

Η εταιρία
Η ελβετική startup coANDco UK, με προσωπικό και γραφεία στο Λονδίνο, ειδικεύεται στην ανάπτυξη πρωτότυπων και χρήσιμων εφαρμογών. Εκτός από το πρόσφατο Where Are You, έχει ήδη κυκλοφορήσει πετυχημένες εφαρμογές όπως οι Freestyle, Nanomania, Sugus Game και Turning Guide VIP. Άρθρα για τις επιτυχίες της εταιρίας έχουν δημοσιευθεί σε πολύ γνωστά Μέσα όπως η βρετανική εφημερίδα The Guardian. http://www.coandcouk.com
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη