Trending

ASK & GIVE: Αλληλεγγύη μέσω iPhone!

Μόλις πριν από λίγες ώρες λάβαμε τις πληροφορίες για την κυκλοφορία μιας διαφορετικής εφαρμογής για iPhone σε σχέση με αυτά που έχουμε συνηθίσει.

Διαβάστε τι μας έστειλαν οι υπεύθυνοι της εφαρμογής Ask & Give: 


"Η νέα επαναστατική εφαρμογή για να χαρίζεις ότι σου περισσεύει, να ζητάς & να ανταλλάσσεις ότι χρειάζεσαι, ή απλά για να βρίσκεις ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα στη γειτονιά σου! 

Γιατί δημιουργήθηκε;
Όλοι έχουμε ένα σωρό ρούχα, βιβλία παλιά ποδήλατα ή καινούργια αντικείμενα που δημιουργούν εντυπωσιακές πολύχρωμες στοίβες στις αποθήκες μας. Όλο τα... ‘χαρίζουμε’, μέχρι που τελικά μια ωραία Κυριακή γεμίζουμε τους κάδους της γειτονιάς μας με αντικείμενα που για κάποιον άλλον είναι πολύτιμα.
Για αυτό δημιουργήθηκε το Ask & Give. Ένα εργαλείο που σου δίνει τη δυνατότητα να χαρίσεις, να ζητήσεις ή να ανταλλάξεις κάτι που δεν χρειάζεσαι πολύ εύκολα και γρήγορα.

Γειτονική αλληλεγγύη μέσω του κινητού σου!
Τώρα μπορείς εύκολα και γρήγορα να κάνεις το καλό. Οργάνωσε και διέδωσε εσύ τον καθαρισμό της αγαπημένης σου παραλίας και βρες παρέα για κάθε τι που αξίζει να μοιραστείς! Διοργάνωσε ένα πικ-νικ στο πάρκο της περιοχής σου με τους γείτονες σου, ξεσκόνισε τα παλιά σου βιβλία και αντάλλαξε τα με κάτι που χρειάζεσαι περισσότερο ή ζήτα βοήθεια στα μαθήματα της σχολής σου. 

Πως λειτουργεί…
Το “Check around you” λειτουργεί σαν προσωρινός πίνακας ανακοινώσεων, όπου μπορείς να δεις τι είναι διαθέσιμο στην περιοχή που βρίσκεσαι. Σε ότι σου φαίνεται ενδιαφέρον πατάς “I want it” και το post αποθηκεύεται στο “Other’s Post” για να επικοινωνήσεις με τον άλλο χρήστη. 

Γιατί είναι μοναδικό!
Γιατί για κάθε τι που ανεβάζεις επιλέγεις τον χρόνο που θα είναι ενεργό αλλά και ποιοι θα το λάβουν! Μπορείς να ορίσεις την απόσταση των παραληπτών από εσένα (200μ-300χλμ) το φύλο και την ηλικία τους. Ενώ από το “Your Posts” μπορείς να τα διαχειρίζεσαι ξεχωριστά και να απαντάς με προσωπικά μηνύματα σε όσους έχουν δείξει ενδιαφέρον, τελείως δωρεάν.

Όλοι μαζί μπορούμε να πάμε πιο μακριά!
Το ήξερες ότι κάθε χρόνο ένας μέσος Αμερικάνος πετάει 30 κιλά ρούχων στα σκουπίδια. Το 2012 μόνο στην Αμερική υπολογίζεται ότι πετάχτηκαν 9 δισεκατομμύρια κιλά ρούχων αντί για να επαναχρησιμοποιηθούν! Σκέψου πόσοι πόροι χρειάζονται για να φτιαχτούν όλα αυτά και πόσοι άνθρωποι τα έχουν ανάγκη. Το Ask & Give είναι ο τρόπος να βοηθήσουμε τον διπλανό μας δίχως μεσάζοντες και διαμεσολαβητές, να γνωρίσουμε κόσμο με κοινά ενδιαφέροντα στη γειτονιά μας και παράλληλα να κάνουμε κάτι όλοι μαζί για να προστατεύσουμε το περιβάλλον. Ίσως να μην μπορούμε να σώσουμε τον κόσμο από τη μια μέρα στην άλλη, όμως πλέον ο καθένας μας ξεχωριστά μπορεί να βοηθήσει στην προστασία του, εύκολα και πολύ διασκεδαστικά. 
http://www.askandgiveapp.com
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη