Trending

Η Apivita σε ρήξη με τα φαρμακεία;

Η ακόλουθη είδηση έπεσε στην αντίληψή μας όταν πρωτο-δημοσιεύθηκε χθες στην εφημερίδα "Η Διάγνωση" και αφορά την επικείμενη διακοπή συνεργασίας της γνωστής εταιρίας καλλυντικών Apivita με πολλά φαρμακεία τα οποία δεν πληρούν κάποιες προϋποθέσεις σύμφωνα με την εταιρία. 


Όπως περιγράφεται στο άρθρο, η Apivita έχει θέσει ετήσιο κατώτατο όριο παραγγελιών τις 2.000 ευρώ ανά φαρμακείο, το οποίο σημαίνει ότι προτίθεται να διακόψει τη συνεργασία της με φαρμακεία τα οποία κάνουν μικρότερο τζίρο στα προϊόντα της εταιρίας.

Η Apivita είναι μια εταιρία που δημιουργήθηκε από ανθρώπους με προϋπηρεσία στο χώρο του φαρμακείου και αναπτύχθηκε από το 1979 και για πολλά χρόνια μέσω αποκλειστικών πωλήσεων στα φαρμακεία. Πλέον εξάγει σε 11 χώρες και όχι μόνο μέσω φαρμακείων.

Το άρθρο καταγράφει και την προσωπική μαρτυρία φαρμακοποιού που συνεργαζόταν χρόνια με την εταιρία: "Κάναμε την Apivita εταιρεία προωθώντας τα προϊόντα της για δυο λόγους. Πρώτον επειδή ο Νίκος και η γυναίκα του είναι συνάδελφοι, ήταν άνθρωποι του σιναφιού και δεύτερον γιατί ορκίζονταν πάντα ότι θα τα διαθέτουν αποκλειστικά από τα φαρμακεία. Συχνά δεν μας έπειθε η φυσικότητα των προϊόντων κλπ, αλλά πάντα λέγαμε δεν βαριέσαι, οι άλλοι είναι καλύτεροι; Τώρα η  Αpivita μεγάλωσε. Κι αν ο πωλητής της έρχεται 6-7 φορές το χρόνο στο φαρμακείο και κάνω μια παραγγελία διακόσια ευρώ, είμαι ασύμφορος πελάτης. Δεν πειράζει. Έχει ο καιρός γυρίσματα. Εγώ θα τους βγάλω από το φαρμακείο μου, όπως θα κάνουν και πολλοί άλλοι συνάδελφοι. Apivita τέλος για μας".

<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη