Trending

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το 3ο πρόγραμμα Digital Thinkers

Το TDG και οι εταιρείες του ομίλου, ThinkDigital, ForestView και TailWind ετοιμάζονται να υποδεχτούν την 3η γενιά των «Digital Thinkers». Πρόκειται για το εξάμηνο πρόγραμμα αμειβόμενης μαθητείας του Ομίλου, το οποίο εγκαινιάστηκε το 2012 και έχει δώσει μέχρι στιγμής την ευκαιρία σε 17 νέους να αναπτύξουν τις ικανότητές τους στο Digital Marketing και να θέσουν τις βάσεις για μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο.

Οι Digital Thinkers θα «φοιτήσουν» στα γραφεία του TDG στην Αθήνα και την Πάτρα. Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν ανερχόμενα στελέχη και πρόσφατοι απόφοιτοι πανεπιστημίων, ενώ οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές στο http://bit.ly/1yISNFg μέχρι και την Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου. 

Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν θα έχουν τη δυνατότητα να διακριθούν στο χώρο του Digital Marketing και παράλληλα να διεκδικήσουν την πρόσληψή τους στον Όμιλο, μετά το τέλος της μαθητείας τους.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το http://bit.ly/1vMHavG. 

Σχετικά με το TDG
To TDG αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες Ψηφιακής Διαφήμισης και Marketing στην Κεντρική, Ν.Α. Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή, με γραφεία στην Ελλάδα, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και την Ουγγαρία. Μέσω των εταιρειών του, ThinkDigital, ForestView και TailWind, το TDG υποστηρίζει διαφημιζομένους, διαφημιστικές εταιρείες και εκδότες να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που παρουσιάζει η ψηφιακή Διαφήμιση μέσα από αυτοματοποιημένες, data driven τεχνολογικές και δημιουργικές λύσεις.  

Το TDG ιδρύθηκε το 2006, και συνεργάζεται με κορυφαίες διεθνείς εταιρείες, όπως η Microsoft, το Facebook, η AppNexus, το Skype, η Samsung, το Shazam και η Sizmek καθώς και με δεκάδες τοπικούς «πρωταθλητές». To TDG απασχολεί περισσότερους από 110 επαγγελματίες στο χώρο του Digital Marketing στα κατά τόπους γραφεία του. 

<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη