Trending

Αλλάζει ριζικά το πρόγραμμα του MEGA

Λίγο η χαμηλή τηλεθέαση, λίγο ο καταποντισμός φιλόδοξων projects οδήγησε τη Διοίκηση του MEGA σε εκ βάθρων αναδιοργάνωση του prime time, της ζώνης δηλαδή με την υψηλότερη τηλεθέαση.

Αρχικά, η σειρά Δικαίωση μετακομίζει στη ζώνη 21:15-22:30. Θα προβάλλεται καθημερινά. Οι Megaλικοί ευελπιστούν η σειρά να σταθεί επάξια απέναντι στα δυνατά προγράμματα "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα" και "Συμμαθητές" σε Alpha και Ant1 αντίστοιχα. Να σημειώσουμε πως η κίνηση αυτή είναι αρκετά έξυπνη αφού δεν υπάρχει άλλο τέτοιο προϊόν στη ζώνη αυτή.

Όσον αφορά τις πρεμιέρες: Ο δεύτερος κύκλος της σειράς "Κάτω Παρτάλι" κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 12 Ιανουαρίου στις 22:30 ενώ θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα την ίδια ώρα. Αμέσως μετά η εκπομπή "Ανατροπή" η οποία δεν μετακινείται.

Η πολυαναμενόμενη σειρά "Εθνική Ελλάδος", η νέα δουλειά του Γιώργου Καπουτζίδη κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 13 Γενάρη στις 22:30 και θα προβάλλεται κάθε Τρίτη την ίδια ώρα.

Αμέσως μετά, δηλαδή στις 23:00 θα προβάλλεται η νέα σειρά "Ηρωίδες" που κάνει πρεμιέρα την ίδια ημέρα.

Η Τετάρτη θα καλύπτεται με τη Δικαίωση (μέχρι τις 22:30) και ξένες ταινίες.

Την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου στις 22:30 επιστρέφει και η σειρά Μάνα Χ Ουρανού με νέα επεισόδια την οποία θα βλέπουμε κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 22:30.

Τo Celebriety game night μετακομίζει στην περσινή του θέση δηλαδή κάθε Πέμπτη στις 23:30 ενώ αμέσως μετά, θα προβάλλεται το "Εεεεε" 

Η Μοντέρνα Οικογένεια μεταφέρεται κάθε Παρασκευή στις 23:30 σε μια ζώνη με πολύ υψηλό ανταγωνισμό: Αγγελικη Νικολούλη, Καρντάσιανς ...

Τέλος, την Κυριακή 18 Ιανουαρίου κάνει πρεμιέρα η εκπομπή MEGA θέατρο. 
Πηγή

<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη