Trending

Ανάκαμψη της οικονομίας ενώ αυξάνονται οι οφειλές σε Τράπεζες και Εφορία

Γράφει η Marie

Η δικομματική κυβέρνηση συναλλάσσεται με την Τρόϊκα, ενώ οι πολίτες αδυνατούν να σηκώσουν το βάρος των φορολογικών και οικονομικών πολιτικών του μνημονίου. 


Πολύ πιθανό είναι τα Χριστούγεννα να εμφανιστούν νέα μέτρα σύμφωνα με το καινούριο μνημόνιο. Οι κυβερνήσεις είναι υπόδουλες στην Τρόϊκα σε βάρος της πατρίδας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η κυβέρνηση ταλανίζεται από υποθέσεις σχετικές με μίζες και διαφθορά ενώ εμφανίζεται σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα και υποταγμένη στις ΗΠΑ και τη Γερμανία. Η Ελλάδα καταχρεώθηκε και οι αριθμοί είναι ασύλληπτοι. Με βάση τη μέχρι στιγμής κατάσταση πολλοί θεωρούν ότι οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος θα ψήφιζαν πολλά μνημόνια. Εάν αληθεύουν οι κατηγορίες πώς είναι δυνατόν να παρουσιάζονται στους ξένους άτομα που πιθανόν να γνωρίζουν λεπτομέρειες  για τις μίζες; Οι ξένοι γνωρίζουν πόσες offshore εταιρείες έχουν οι όποιοι κατηγορούμενοι.

Δεν έχουμε δει ακόμα τα χειρότερα που αφορούν τους άνεργους τους συνταξιούχους και όλους αυτούς που πληρώνουν τη νύφη.Τα φέσια σε εφορίες και τράπεζες γίνονται όλο και περισσότερα. Πώς λοιπόν γίνεται να ανακάμπτει η οικονομία; Ποιά μαγική εικόνα μας εμφανίζουν;
<-- Κάνοντας κλικ στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα




 
Νεότερη Παλαιότερη