Trending

Ανοίγουν 52.818 θέσεις 5μηνης κοινωφελούς εργασίας

Τις 52.818 θέσεις κοινωφελούς εργασίας ανά ειδικότητα και ανά φορέα που θα “ανοίξουν” στις αρχές του 2015 σε δήμους, περιφέρειες, υπουργεία, νοσοκομεία, ασφαλιστικά ταμεία κ.α ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ.
Η δημόσια πρόσκληση με τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής των ανέργων στο πρόγραμμα έχει αποσταλεί από τον ΟΑΕΔ, στο ΑΣΕΠ για την τελική έγκριση η οποία αναμένεται εντός των επομένων ημερών.
Οσοι απασχοληθούν θα αμείβονται με 490 ευρώ αν είναι ηλικίας άνω των 25 ετών και 427 ευρώ αν είναι κάτω των 25 ετών ενώ ο ΟΑΕΔ θα «καλύπτει» την καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών που αναλογούν.
Στο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοί τους είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, εγγεγραμμένοι άνεργοι μέλη μονογονεϊκών οικογενειών, στις οποίες δεν εργάζεται κανείς, εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι, εγγεγραμμένοι άνεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα, εγγεγραμμένοι άνεργοι ηλικίας άνω των 29 ετών.
Δείτε τον αναλυτικό πίνακα εδώ.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη