Trending

Επιχειρηματικό "φιάσκο" για τη Σίσσυ Φειδά

Γράφει η Agnes

Μετά τα οικογενειακά προβλήματα που αντιμετώπισε η γνωστή διακοσμήτρια-τηλεπαρουσιάστρια Σίσσυ Φειδά τώρα μπαίνει σε δικαστικές περιπέτειες με τον πρώην συνεταίρο της, επιχειρηματία Δημήτρη Κιτσινέλη.

Η υπόθεση αφορά την κοινή επιχειρηματική τους προσπάθεια, το καφέ-εστιατόριο Adamo στο Νέο Ψυχικό (το πρώην "Διόσκουροι") που δυστυχώς έκλεισε σε μία νύχτα. 

Εταίροι στην επιχειρηματική προσπάθεια ήταν ο επιχειρηματίας με ποσοστό συμμετοχής 41%, η Φειδά με 15% και ο ιδιοκτήτης του ακινήτου Στυλιανός Θεολόγου με 44%. Αιτία για το κλείσιμο φαίνεται να ήταν η μη καταβολή των ενοικίων. 

Όμως δεν μπορεί να είναι μόνο αυτό καθώς ο επιχειρηματίας μετά το κλείσιμο κατέθεσε μήνυση κατά της Σίσσυς Φειδά κατηγορώντας την για συμπαιγνία εις βάρος του. Συγκεκριμένα την κατηγορεί για "(κατά συρροή και συναυτουργία, ηθική και φυσική αυτουργία) υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, χρήση εγγράφου που έχει υπεξαχθεί και απιστία".

Η μήνυση έχει πάρει ήδη τη δικαστική οδό αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή αφού εκκρεμούν και άλλες εις βάρος της από τον πρώην συνεταίρο της.

<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη