Trending

Έρχονται (με καθυστέρηση) τα Windows 10

Το φθινόπωρο του 2015 αναμένεται  να κυκλοφορήσουν στην αγορά τα Windows 10. Μέχρι πρότινος ήταν γνωστό ότι τα Windows 10 θα έκαναν την εμφάνιση τους στην αγορά στις αρχές του επόμενου έτους. Παρόλο αυτά, σύμφωνα με το επίσημο roadmap που παρουσιάστηκε από τον Kevin Turner, CEO της Microsoft, στο πλαίσιο της Credit Suisse Technology Conference, τα Windows 10 δεν πρόκειται να κυκλοφορήσουν πριν το φθινόπωρο του 2015.

Η Microsoft αναμένεται ότι στις αρχές Μαρτίου θα παρουσιάσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εντύπωση που έκανε στους users (insiders) το technical preview του νέου OS, ενώ μέσα στο καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει ένα “developer preview”.

Η επίσημη κυκλοφορία του OS εκτιμάται ότι θα πραγματοποιηθεί να συμβεί στα τέλη του καλοκαιριού ή στις αρχές του φθινοπώρου.
Αυτό που δεν αποκλείεται είναι το γεγονός με την άφιξη του νέου χρόνου να παρουσιαστεί η mobile version των Windows 10, η οποία θα τρέχει σε ARM και Intel-based συστήματα.

Σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας, τα Windows 10 θα είναι ένα “μοναδικό” στο είδος του λειτουργικό και αποτελεί μεγάλο challenge για την ίδια τη Microsoft. Tο μεγάλο «όπλο» των Windows 10 έγκειται στο γεγονός ότι βασίζονται σε μία ενοποιημένη φιλοσοφία σε ότι έχει να κάνει με τους drivers και τις εφαρμογές που υποστηρίζουν.
Πηγή
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη