Trending

Συνεργασία - σοκ στο πολιτικό σκηνικό

Σοκ στην πολιτική σκηνή θα προκαλέσει εάν πραγματοποιηθεί η φημολογούμενη  συνεργασία δύο πολιτικών κομμάτων με παρουσία στο Κοινοβούλιο. 


Σύμφωνα με δημοσιεύματα η ΔΗΜΑΡ εξετάζει ανοικτά το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με το ΣΥΡΙΖΑ. Στελέχη μάλιστα της ΔΗΜΑΡ προτείνουν "να προχωρήσουν σε αδράνεια της λειτουργίας του κόμματος και παράλληλα να απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση προς τον ΣΥΡΙΖΑ για κοινή κάθοδο στις εκλογές".

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ "Τις προηγούμενες ημέρες υπήρχαν οι κατάλληλες ζυμώσεις με βουλευτές του κόμματος στους οποίους εξηγήθηκε ότι λόγω του εκλογικού νόμου και του bonus των 50 εδρών που εξασφαλίζει το πρώτο κόμμα, δεν επιτρέπεται ο συνασπισμός κομμάτων και η μόνη λύση, είναι να ενταχθούν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ."

Υπήρξε και επίσημη απάντηση της ΔΗΜΑΡ που αναφέρει "H ΔΗΜΑΡ από θέση πολιτικής και οργανωτικής αυτοτέλειας είναι παρούσα στις πολιτικές εξελίξεις.Από αυτή τη θέση εργάζεται για την προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας." 

Εάν πραγματοποιηθεί η κοινή κάθοδος θα επηρεάσει άρδην το πολιτικό σκηνικό και τις μέχρι στιγμής ισορροπίες. Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν σίγουρα πολλές ζυμώσεις σε όλο το πολιτικό φάσμα.
Πηγή
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη