Trending

Τσίπρας: Εγγυημένες οι καταθέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ

Στη σημερινή ομιλία του σε κομματική εκδήλωση στο Cine Κεραμεικός ο Αντώνης Τσίπρας τόνισε ότι οι καταθέσεις στις τράπεζες είναι εγγυημένες με τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Συγκεκριμένα ανέφερε "Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των συμμάχων του θα εγγυηθεί χωρίς καμιά υποσημείωση και κανένα αστερίσκο τις καταθέσεις των πολιτών στις ελληνικές τράπεζες. Σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τους Ευρωπαίους εταίρους. Τελεία και παύλα στα παραμύθια του τρόμου."

Όσον αφορά τις συνεργασίες με άλλα κόμματα ανέφερε "Όσοι αποδέχονται το πρόγραμμα που εκφωνήσαμε στη Θεσσαλονίκη αλλά και τη δέσμευσή μας για ουσιαστική και σκληρή διαπραγμάτευση με τους εταίρους μας για τη βιωσιμότητα του χρέους και την επόμενη μέρα, είναι καλοδεχούμενοι. Καλοδεχούμενοι να μοιραστούν ευθύνη. Καλοδεχούμενοι να συνεισφέρουν με τις δυνάμεις τους και να διεκδικήσουν τη κρίση του λαού στα ψηφοδέλτιά μας.
Όχι, όμως, για να λάβουν εκλόγιμες θέσεις στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, σαν αυτές που προσφέρουν ο κος Σαμαράς ή ο κος Θεοδωράκης.
Γιατί ούτε εμείς ούτε οι σύμμαχοί μας είναι σαν τους άλλους.
Καλοδεχούμενοι, λοιπόν, όσοι θέλουν να συμβάλουν με ανιδιοτέλεια και με σεβασμό στη κρίση του λαού, σε ένα πλατύ μέτωπο ανατροπής" είπε στέλνοντας μήνυμα σε συγκεκριμένους αποδέκτες.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη