Trending

Wind: Σε αναταραχή λόγω διαπραγματεύσεων με τους εργαζόμενους

Σε αναταραχή φέρεται να βρίσκεται η γνωστή εταιρία τηλεπικοινωνιών Wind καθώς έληξε η Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας του προσωπικού.

Η Ιωάννα Τσίτουρα, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Wind, κυκλοφόρησε εσωτερικό memo σημειώνοντας ότι στο τέλος Νοεμβρίου έληξε και η μετενέργεια της Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, οπότε και σταμάτησε να ισχύει. Όπως αναφέρει, συνεχίζουν να ισχύουν οι προβλέψεις του νόμου για τον το βασικό μισθό και την προϋπηρεσία, όπως αυτά είχαν διαμορφωθεί κατά την 14/2/2012, τα επιδόματα τέκνων, σπουδών και της ανθυγιεινής εργασίας.

Η Διοίκηση της Wind, ενώ οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, δείχνει ότι παρατείνει οικειοθελώς τη σύμβαση μέχρι την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων. Βέβαια, φαίνεται επίσης ότι ξεκίνησαν και οι εξαιρέσεις με πρώτη αυτή της πρόβλεψης που υπήρχε για τους τεχνικούς Radio and Transmission μιας επιπλέον ημέρας εβδομαδιαίας ανάπαυσης μετά τη λήξη του χρόνου επιφυλακής-stand by, η οποία δεν θα συνεχιστεί.

Επομένως έμφαση δίνεται στο όρο "οικειοθελής" για τη συνέχιση της σύμβασης το οποίο μεταφράζεται στο ότι η εταιρία θα μπορεί ελεύθερα να μετατρέπει, ανακαλεί, καταργεί μονομερώς, εν όλω ή εν μέρει τις σχετικές παροχές ή ρυθμίσεις σε οποιοδήποτε χρόνο και ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη