Trending

761.349 ευρώ για το «Μένουμε Ελλάδα» - Ποιά η αμοιβή Αμυρά

Αναταραχή έχει ξεσπάσει στους κόλπους της ΝΕΡΙΤ καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα των Τυπολογιών το κόστος για τη μετάδοση 120 επεισοδίων διάρκειας 120 λεπτών το καθένα, είναι 761.349,60 ευρώ πλέον ΦΠΑ για το 2014-5.

Το κόστος ανά επεισόδιο είναι 6.344,58 ευρώ πλέον ΦΠΑ, με το κέρδος της εταιρίας ανά επεισόδιο να υπολογίζεται σε 8%.  Εκτελέστρια εταιρεία παραγωγής είναι η MediaHubStudios ενώ παρουσιαστές θα είναι ο Γιώργος Αμυράς, πρώην υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ και υποψήφιος τώρα με το Ποτάμι, και η Ρένια Τσιτσιμπίκου. 

Το δημοσίευμα των Τυπολογιών ακολούθησε απάντηση του Γιώργου Αμυρά ο οποίος αναφέρει τα εξής σχετικά με την αμοιβή του στην εκπομπή:
"Θα ήθελα να προσθέσω μία διευκρίνιση στην ανάρτησή σας σχετικά με το κόστος παραγωγής της εκπομπής Μένουμε Ελλάδα:

- η αμοιβή μου για τη συμμετοχή μου στην εκπομπή, ανέρχεται στα 950 ευρώ μηνιαίως (ήτοι 780 ευρώ καθαρές αποδοχές) και προβλέπεται από τους σχετικούς νόμους που ορίζουν τις αμοιβές για εργαζόμενους με σύμβαση αορίστου χρόνου στη ΝΕΡΙΤ. Η πρόσληψή μου στη ΝΕΡΙΤ έγινε μέσω της συμμετοχής μου στον ανοιχτό δημόσιο διαγωνισμό που προκήρυξε η εταιρία τον Ιανουάριο του 2014 και ολοκλήρωσε στις 23 Δεκεμβρίου 2014.
Τελευταία φορά που εργάστηκα στη δημόσια τηλεόραση, ήταν τον Φεβρουάριο του 2013 ως συμβασιούχος."
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη