Trending

Αντιδράσεις εκατέρωθεν για την επίσκεψη της κόρης Μηλιού (ΣΥΡΙΖΑ) σε Ελβετικό χειμερινό θέρετρο

Θύελλα αντιδράσεων στα social media και όχι μόνο έχει προκαλέσει ανάρτηση στο Facebook από την κόρη του Γιάννη Μηλιού (κορυφαίου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ) που δηλώνει ότι βρίσκεται στο διάσημο Ελβετικό χειμερινό θέρετρο στο Γκστάαντ. 

Συγκεκριμένα η Ελιάνα Μηλιού, νεαρή δικηγόρος, έγραψε στο Facebook δηλώνοντας παράλληλα ότι βρίσκεται στο Gstaad Palace: "Θα σου παίξω φίνο μπαγλαμά. Τhe band is entertaining Greek shipowners while Ηλίας Ψινάκης is smiling approvingly #klarina in #gstaadpalace"

Οι αντιδράσεις ήταν άμεσες ακόμη και από το Γιώργο Μουρούτη καθώς θεωρήθηκε "υποκρισία" και πολλοί αναρωτήθηκαν "Πώς μπορεί η κόρη ενός αριστερού να κάνει διακοπές στο πολυτελές θέρετρο ενώ η Ελλάδα διανύει στιγμές μεγάλης κρίσης;" Όμως υπάρχει και το ενδεχόμενο η ανάρτηση αυτή να αποτελεί προϊόν φωτομοντάζ. Επίσης εάν παρατηρήσει κανείς προσεκτικά τη φωτογραφία εξωφύλλου της Ελιάνας Μηλιού διαπιστώνει πως η φωτογραφία αυτή αναρτήθηκε τον Ιανουάριο του 2012. Δεν αποκλείεται, δηλαδή, η αναφορά να αφορούσε παλαιότερες και όχι φετινές διακοπές της στο Γκστάαντ.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη