Trending

Δημοφιλείς παρουσιάστριες σε παραπλανητική διαφήμιση [video]

Σε σελίδα στο internet δημοσιεύθηκε ανακοίνωση σχετικά με την ύπαρξη "θαυματουργών" χαπιών που υπόσχονται γρήγορο αδυνάτισμα, χρησιμοποιώντας τα ονόματα των: Παπαρίζου, Σκορδά, Καινούργιου και Στικούδη.


Συγκεκριμένα η ανακοίνωση γράφει:

"Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βουίζουν με τα τελευταία νέα που αποκαλύπτουν ότι η Κατερίνα Στικούδη  ξεκίνησε να χάνει κιλά με τη βοήθεια ενός ‘θαυματουργού χαπιού’ από τις ΗΠΑ. Η είδηση ξέφυγε από άνθρωπο του στενού κύκλου της, και από τότε έχει γίνει έντονο θέμα συζήτησης στο twitter,, καθώς και στο τύπο και τη τηλεόραση. Στο Women’s Health, θελήσαμε να βρούμε την αλήθεια πίσω από τα ‘θαυματουργά χάπια’ που παίρνει και αν πραγματικά είχαν αποτέλεσμα.
Μετά από έρευνες ανακαλύψαμε ότι η Κατερίνα Στικούδη ξεκίνησε να χρησιμοποιεί το προϊόν, το οποίο αρχικά έγινε πασίγνωστο στις ΗΠΑ όπου και εξυμνήθηκε ως το «θαυματουργό χάπι» από τη δημοφιλή τηλε-περσόνα Oprah Winfrey η οποία μάλιστα εντυπωσιάστηκε τόσο από την αποτελεσματικότητα του χαπιού ώστε αφιέρωσε ένα ολόκληρο επεισόδιο της εκπομπής της για να το παρουσιάσει λεπτομερώς. Ο διάσημος γιατρός «Dr. Oz», εξήγησε στην εκπομπή της Oprah πως κατασκευάζεται η πολυσύνθετη φόρμουλα από φυσικά συστατικά των σμέουρων. Έχει αποδειχθεί ότι τα συγκεκριμένα χάπια μπορούν να μειώσουν σημαντικά το αίσθημα πείνας, να συμβάλουν στη βελτιστοποίηση του κάψιμου λίπους και να οδηγήσουν σε σημαντική μείωση βάρους χωρίς την ανάγκη δίαιτας ή άσκησης.
Ήδη πολλές διάσημες Ελληνίδες, όπως οι: Κατερίνα Καινούριου, Έλενα Παπαρίζου, Κατερίνα Στικούδη και Φαίη Σκορδά, έχουν δηλώσει ότι τα χρησιμοποιούν για να χάσουν βάρος και να διατηρούν τα κιλά τους σε χαμηλά νούμερα." γράφει η ανακοίνωση όπως αναφέρει το TVNea.

Όπως αναφέρει το People Greece που επικοινώνησε με τις παρουσιάστριες.  Σήμερα το πρωί, η Φαίη Σκορδά, λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής πήρε και εκείνη θέση, υποστηρίζοντας πως ποτέ δεν έχει κάνει χρήση τέτοιων σκευασμάτων, γιατί όλα αυτά κάνουν μεγάλο κακό στο στομάχι.

«Είναι πάρα πολύ σοβαρό το θέμα αυτό. Αν πάθει κάποιος κάτι; Πως εμπλέκουν το όνομά μου;  Δεν μπορούν να χρησιμοποιούν το όνομά μου. Έχει να κάνει με την υγεία. Δεν το γνωρίζω το προιόν αυτό και έχω μεγάλη ευθύνη. Μιλάμε για χάπια, όχι π.χ. για ένα άρωμα», δήλωσε η ίδια.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Τα υπόλοιπα κορίτσια θα κινηθούν νομικά. Σαφώς θα το κάνω και εγώ».

Δείτε όλα όσα δήλωσε στο video που ακολουθεί:


<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη