Trending

Νέος New Business Director στη Forestview της TDG

Καθήκοντα New Business Development Director  για όλες τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται η ForestView αναλαμβάνει ο Γιώργος Χαραλαμπάκης, μέχρι σήμερα Performance Marketing Manager της εταιρίας.  

O Γιώργος ασχολείται με το Digital Marketing από το 2007, έχει πλούσια εμπειρία στο Performance Marketing και έχει συμβάλει στο σχεδιασμό και την υλοποίηση επιτυχημένων καμπανιών σε περισσότερες από 28 χώρες σε όλο τον κόσμο. 

Για τα νέα του καθήκοντα και την επόμενη μέρα, ο Γιώργος Φραγκάκης Managing Director της Forestview δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που o Γιώργος, ένα από τα πρώτα στελέχη της Forestview, με σφαιρική αντίληψη και ιδιαίτερη γνώση του Digital Marketing, αναλαμβάνει αυτό το νευραλγικό πόστο για τη στρατηγική συμβουλή και πληροφόρηση των πελατών. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.»
Η ForestView είναι η εξειδικευμένη εταιρεία Performance Marketing and Programmatic Advertising του ομίλου TDG. Ιδρύθηκε το 2010 και έχει παρουσία στην Κεντρική και ΝΑ Ευρώπη καθώς επίσης και στην Μέση Ανατολή.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη