Trending

Ο Διευθυντής του radio "Στο Κόκκινο" βρίζει live τον Α.Σαμαρά - Οι αντιδράσεις [video]

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες video από δημόσια εκδήλωση στη Λαμία κατά τη διάρκεια της οποίας ο Διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού "Στο κόκκινο 105,5", Κώστας Αρβανίτης, έβρισε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος είπε: "Είναι πάρα πολύ ζόρικο για μένα να λένε τον πρωθυπουργό της χώρας μου μ####α. Και το πρόβλημα δεν είναι ότι το λένε. Είναι ότι είναι..." αναφερόμενος στα δημοσιεύματα των Γαλλικών ΜΜΕ και ειδικότερα σε αυτό του περιοδικού L’Express το οποίο έγραψε: «C’est dur d’être soutenu par des cons». Δηλαδή, "Είναι δύσκολο να σε στηρίζουν οι μ####ς."

Άμεσες ήταν οι αντιδράσεις από πλευράς ΝΔ καθώς η Μαρία Σπυράκη ζήτησε την απόλυση του Κώστα Αρβανίτη δηλώνοντας "Η άμεση απομάκρυνσή του από τη θέση του Διευθυντή του ραδιοφώνου που χρηματοδοτεί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτονόητη για κάθε πολίτη που σέβεται τον εαυτό του." Το ΠΑΣΟΚ επίσης αντέδρασε με την ακόλουθη ανακοίνωση: "Το δημοκρατικό ήθος δοκιμάζεται όταν κάποιος νομίζει ότι είναι ισχυρός. Όταν κάποιος νιώθει ότι πρέπει να δίνει διαπιστευτήρια σε αυτούς που νομίζουν ότι είναι ισχυροί διολισθαίνει σε χυδαιότητες."

Απαντώντας στο αίτημα της Μ.Σπυράκη για απόλυσή του ο Κώστας Αρβανίτης δήλωσε "η σημερινή ανακοίνωση της που ζητά την κεφαλή ενός δημοσιογράφου επί πίνακι, επιβεβαιώνει πλήρως τον τίτλο της χθεσινής εκδήλωσης στη Λαμία η είδηση υπό διωγμό».

«Στην Ελλάδα του κυρίου Σαμαρά όχι μόνο η είδηση, αλλά ακόμα και τα σχόλια είναι υπό διωγμό. Και επειδή ουδέποτε υπήρξα υβριστής, αλλά στέκομαι στην ουσία των γεγονότων, θεωρώ ότι ο κ. Σαμαράς θα έπρεπε να απολογείται όχι μόνο γιατί επιχείρησε να αξιοποιήσει μικροπολιτικά το αποτρόπαιο έγκλημα που κόστισε τη ζωή σε 10 συναδέλφους μου, αλλά και γιατί εξέθεσε τη χώρα διεθνώς» προσθέτει. 

«Η έγκυρη γαλλική εφημερίδα L' express, παραφράζοντας τη γελοιογραφία του Charlie Hebdo έγραψε "C'est dur d'être aimé par des cons" αναφερόμενη ονομαστικά στον κ. Σαμαρά, του οποίου το ρατσιστικό παραλήρημα έκανε το γύρο του κόσμου. Η εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, λοιπόν, θα ήταν χρήσιμο να ασχοληθεί με την τρωθείσα εικόνα της χώρας και να αφήσει τους δημοσιογράφους που δεν κρύβουν τις ειδήσεις κάτω από τα μαξιλάρι τους, να κάνουν τη δουλειά τους."


<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη