Trending

Παραίτηση - έκπληξη του Γενικού Διευθυντή του Μεγάρου Μουσικής

Αιφνιδιαστική παραίτηση του γενικού διευθυντή του Μεγάρου Μουσικής Γιώργου Δημαρά, δύο 24ωρα πριν τις εθνικές εκλογές, απόφαση που αναμένεται να δρομολογήσει ραγδαίες εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόθεση του κ. Δημαρά να παραιτηθεί για προσωπικούς λόγους ήταν γνωστή από τις προηγούμενες μέρες και χθες κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου έγινε δεκτή.

Τη θέση του φαίνεται πως θα αναλάβει ο ίδιος ο πρόεδρος του Μεγάρου Μουσικής, Ιωάννης Μάνος.

O Γιώργος Δημαράς εμφανιζόταν ως «εκτελών χρέη» γενικού διευθυντή στην ταυτότητα του Μεγάρου. Την ευθύνη του διορισμού νέου διευθυντή έχει το Δ.Σ., το οποίο όμως θα βρίσκεται στη θέση του μέχρι τον Μάιο και παραμένει άγνωστο αν θα υπάρξει αντικατάσταση πριν από αυτό το χρόνιο όριο.

Ο Γιώργος Δημαράς είναι γιος του προέδρου του Συλλόγου Φίλων της Μουσικής και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΜΜΑ Πάνου Δημαρά.

O αποχωρήσας γενικός διευθυντής θα παραμείνει στην θέση του μέχρι τις 31 Ιανουαρίου.

Η παραίτηση του κ. Δημαρά έρχεται σε μία περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη και σημαντική για το Μέγαρο Μουσικής. Τον Δεκέμβριο δεν πέρασε από τη Βουλή η νομοθετική ρύθμιση που θα ρύθμιζε οριστικά το καθεστώς του Μεγάρου Μουσικής και θα εξασφάλιζε την απαλλαγή του από το δυσβάστακτο χρέος μέσω της μεταφοράς όλων των κτηρίων του στο ελληνικό Δημόσιο. Πέρασε μόνο μόνο μια τροπολογία που του δίνει παράταση ζωής και στήριξης.
Πηγή
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη