Trending

Ξεκινά η διάθεση των δωρεάν tablets

Ξεκίνησε τη λειτουργία της η ηλεκτρονική πλατφόρμα μέσω της οποίας οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παίρνουν το κουπόνι για να προμηθευθούν δωρεάν tablet.


Πιο συγκεκριμένα, οι ωφελούμενοι θα έχουν την δυνατότητα:

  • να αποκτήσουν και να διατηρήσουν διαδικτυακή σύνδεση μέχρι την 31/10/2015 με την παροχή συνδρομής για  ευρυζωνική σύνδεση στο διαδίκτυο (σταθερή, ή κινητή (mobile) ή δορυφορική)
  • να αποκτήσουν τον απαιτούμενο βασικό εξοπλισμό πρόσβασης στο διαδίκτυο, δηλαδή ένα (1) ηλεκτρονικό υπολογιστή τύπου tablet ή φορητό υπολογιστή τύπου netbook ή laptop
  • να υποστηριχθούν και ενημερωθούν –προαιρετικά– σε βασικά στοιχεία χρήσης του εξοπλισμού και  του διαδικτύου.

Η δράση θα υλοποιηθεί μέσω επιχορήγησης με τη μορφή κουπονιού (Επιταγή ψηφιακής Αλληλεγγύης). Οι ωφελούμενοι θα μπορούν να εξαργυρώνουν το κουπόνι μέχρι και την 30/06/2015.

Δικαιούχοι του κουπονιού είναι όλοι οι ωφελούμενοι πολίτες, που αιτήθηκαν και έλαβαν το Κοινωνικό Μέρισμα και οι οποίοι, σύμφωνα με το Μητρώο του «TAXIS», κατά την έναρξη της Δράσης (δημοσίευση της πρόσκλησης) κατοικούσαν σε μία από τις 8 Περιφέρειες Αμιγούς Σύγκλισης (Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, Ήπειρος, Θεσσαλία, Ιόνια Νησιά, Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησος, Βόρειο Αιγαίο, Κρήτη). Οι ένστολοι που έλαβαν την προβλεπόμενη από το ν.4254 εφάπαξ χρηματική ενίσχυση δε συγκαταλέγονται στους δικαιούχους.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα www.e-inclusion.gr
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη