Trending

Τα σχολεία που θα μείνουν κλειστά αύριο λόγω του χιονιά

Λίστα με τα σχολεία που θα μείνουν κλειστά αύριο Πέμπτη 8 Ιανουαρίου λόγω του χιονιά και του παγετού έδωσε στη δημοσιότητα ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου.

Συγκεκριμένα η λίστα περιλαμβάνει:
1.Δημοτικά διαμερίσματα : Θρακομακεδόνων-Βαρυμπόμπης- Ολυμπιακού Χωριού του Δήμου Αχαρνών.   
2.    "Ολα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Διονύσου ( Διόνυσος- Κρυονέρι- Αγ.Στέφανος-Δροσιά-Άνοιξη-Σταμάτα-Ροδόπολη) 
3.    Δημοτικά Διαμερίσματα Αφιδνών-Αυλώνας-Μαρκοπούλου Ωρωπού- Καπανδριτίου-Καλάμου-Πολυδενδρίου-Μαλακάσας Του Δήμου Ωρωπού. 
4.    Δημοτικά διαμερίσματα Βαρνάβα και Γραμματικού του Δήμου Μαραθώνα. 
Στις υπόλοιπες περιοχές και ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν (παγετός), με ευθύνη του Δ/ντού του σχολείου και του αρμοδίου δήμου μπορεί να αποφασισθεί η λειτουργία ή μη του σχολείου.

Παράλληλα και οι Δήμοι έδωσαν τις δικές τους ανακοινώσεις για τα κλειστά σχολεία ενώ το δελτίο καιρού αναφέρει νέα επιδείνωση από το βράδυ της Τετάρτης:

Με Απόφαση του Δημάρχου Λυκόβρυσης - Πεύκης τα Δημόσια σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου μας θα παραμείνουν κλειστά την ΠΕΜΠΤΗ 8/1/2015 λόγω επικινδυνότητας των δρόμων και δυσκολίας πρόσβασης από παγετό

Ο Δήμος Χαλανδρίου ενημερώνει ότι αύριο Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015 όλοι οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί καθώς και τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Παρόμοιες ανακοινώσεις αναμένονται και από τους Δήμους Κηφισιάς, Βριλησσίων και Αγίας Παρασκευής.

Φλώρινα

Στη Φλώρινα, με απόφαση του δημάρχου, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 08 Ιανουαρίου 2015, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Καστοριά

Επίσης, την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Άργους Ορεστικού έως την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015 -οπότε και θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης και θα υπάρξει νέα ενημέρωση- ανακοίνωσε ο δήμος Άργους Ορεστικού στο νομό Καστοριάς.

Σουφλί και Σαμοθράκη

Κλειστά θα είναι επίσης τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στους δήμους Σουφλίου και Σαμοθράκης, εξαιτίας του παγετού και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών.

Σύρος


Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία της Σύρου την Πέμπτη, ενώ για την Παρασκευή θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση από τον Δήμο.

<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη