Trending

Τι συμβαίνει με το deal ΔΕΛΤΑ και ΜΕΒΓΑΛ;

Πληθαίνουν οι φήμες τον τελευταίο καιρό που θέλουν τις γαλακτοβιομηχανίες ΔΕΛΤΑ και ΜΕΒΓΑΛ να έρχονται σε συμφωνία για συνεργασία.

Σε απάντηση αυτών η Διοίκηση της ΜΕΒΓΑΛ εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας ότι πέραν της απόφασης της Επιτροπής Ανταγωνισμού, η οποία έχει σχέση με την υπό προϋποθέσεις συγχώνευση της με την Δέλτα Τρόφιμα, ουδεμία άλλη νεότερη εξέλιξη υφίσταται μέχρι στιγμής ενώ απέφυγε να σχολιάσει τις πληροφορίες που θέλουν την Vivartia, μητρικό όμιλο της ΔΕΛΤΑ αποφασισμένο να προσφύγει στα δικαστήρια, ζητώντας την εφαρμογή του προσυμφώνου συνεργασίας που είχαν υπογράψει οι δυο εταιρείες πριν από μερικούς μήνες.

Επιπλέον, δεν έκανε καμία αναφορά στις συζητήσεις που γίνονται με ξένο επενδυτικό κεφάλαιο, το οποίο φέρεται να ενδιαφέρεται να στηρίξει την εταιρεία με νέα κεφάλαια, συμβάλλοντας έτσι στην εξυγίανση των οικονομικών της.
Αντίθετα, η διοίκηση της ΜΕΒΓΑΛ κλείνει λέγοντας πως συνεχίζει σταθερά να δραστηριοποιείται με στόχο την απρόσκοπτη υλοποίηση των αναπτυξιακών πλάνων της, έχοντας στο πλευρό της τους εργαζόμενους, τους παραγωγούς και τους συνεργάτες της, αλλά και τη στήριξη των καταναλωτών.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη