Trending

Βρέθηκαν 10 δισεκατομμυριούχοι στην Ελλάδα

Γράφει η Agnes L.

Ο οικονομικός εισαγγελέας Π. Αθανασίου δεν πίστευε αυτό που έβλεπε. Όταν οι ελεγκτικές υπηρεσίες στις οποίες είναι Προϊστάμενος ανακάλυψαν ανάμεσα σε καταθέσεις στις Ελληνικές τράπεζες και 10 δισεκατομμυριούχους!

Δισεκατομμύρια σε ευρώ μόνο και όχι άλλο νόμισμα. Κανείς από το ΣΔΟΕ δεν περίμενε ότι υπάρχουν τέτοια ποσά σε καταθέσεις στις Ελληνικές τράπεζες. Δύο μόνο είναι αλλοδαποί (Ισραηλινοί) και οι υπόλοιποι οκτώ είναι Έλληνες. 

Σε ένα πασίγνωστο κοσμηματοπώλη στις καταθέσεις του βρέθηκαν 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ. Η μεγαλύτερη κατάθεση είναι 8,5 δισεκατομμύρια ευρώ. Οι έλεγχοι συνεχίζονται σε άλλους 100 ύποπτους λογαριασμούς. Ο οικονομικός εισαγγελέας φοβάται ότι αν ζητήσει διασταύρωση από τις τράπεζες θα ειδοποιηθούν οι ενδιαφερόμενοι.

Έτσι λοιπόν σχεδιάζει τη δέσμευση αυτών των λογαριασμών, των θυρίδων, των περιουσιακών στοιχείων για να γίνει διασταύρωση με τις φορολογικές δηλώσεις των δισεκατομμυριούχων και να βρει μια άκρη. Ο έλεγχος θα διεξαχθεί από το ΣΔΟΕ, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη