Trending

Αγωγή 800.000 € της Γιάννας Αγγελοπούλου για δημοσίευμα περιοδικού - απόσπασμα

Γράφει η Agnes L.

Αγωγή κατέθεσε η Γιάννα Αγγελοπούλου στο μηνιαίο περιοδικό UNFOLLOW και αφορά το ρεπορτάζ του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου ''Γιάννα Αγγελοπούλου Oil'' στο τεύχος 37 του Ιανουαρίου.
Η αγωγή της αξιώνει 800.000 € από τους τρεις συντάκτες για το δημοσίευμα στο περιοδικό UNFOLLOW που, όπως δηλώνει, την δυσφήμισε σε δεκάδες χιλιάδες κόσμο σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό και διατάραξε την κοινωνική και ηθική της ισορροπία.
Επίσης αξιώνει 80.000 € επιπλέον για κάθε φορά που το περιοδικό χρησιμοποιεί με τρόπο δυσφημιστικό το όνομά της (κατά την κρίση της) ή και φωτογραφίες της.

Ακολουθεί απόσπασμα του συγκεκριμένου άρθρου: "Τον γύρο του κόσμου έκανε η φωτογραφία της Γιάννας Αγγελοπούλου να συναντά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στο γραφείο του στη Βουλή. Μερικές μέρες νωρίτερα, η συνάντησή της με τον Αντώνη Σαμαρά είχε γραφτεί μόνο στα μονόστηλα των εφημερίδων. Τυπικά, το θέμα των συναντήσεων ήταν κοινό: η διοργάνωση του ετήσιου συνεδρίου του Ιδρύματος Κλίντον στην Αθήνα, στο οποίο η σιδηρά κυρία του «Αθήνα 2004» κάλεσε τους δύο πολιτικούς αρχηγούς να παραβρεθούν. Όμως, η Γιάννα ποτέ δεν κάνει ούτε μόνο πολιτική, ούτε μόνο μπίζνες…

  • Ποιες είναι οι επιχειρηματικές επιδιώξεις της οικογένειας Αγγελοπούλου με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση;
  • Με τι ασχολείται η εταιρεία Deep Sea Metro Ltd;
  • Πώς σχετίζονται τα κοιτάσματα πετρελαίου του Αιγαίου και ο διαγωνισμός για την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων της χώρας, που είναι ήδη σε εξέλιξη;
  • Ποιοι είναι οι «σύμμαχοι» και ποιοι οι ανταγωνιστές του Θόδωρου Αγγελόπουλου;
  • Γιατί η Γιάννα Αγγελοπούλου κάνει επίθεση φιλίας στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα;


 Η αγωγή κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών και θα πάρει την δικαστική οδό.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη