Trending

Καινοτόμο προϊόν διατροφής

Γράφει η Agnes L.

Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών διαγωνίζεται για το πιό καινοτόμο προϊόν στο Παρίσι. 

Στις 16 και 17 Οκτωβρίου στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης SIAL το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο θα συμμετάσχει στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Ecotrophelia διεκδικώντας μια διάκριση για το πιό καινοτόμο προϊόν θρεπτικής αξίας.

Πρόκειται για ένα γεμιστό μπισκότο με λυοφιλοποιημένα λαχανικά και γλυκόζη, το οποίο υπάρχει και σε γλυκιά έκδοση με φρούτα. 

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων και Ποτών έχει το βλέμμα του στραμένο στο Παρίσι καθώς και όλοι όσοι ασχολούνται με το αντικείμενο. 

Αναφορά κάνει λόγο ότι το Πανεπιστήμιο διακρίθηκε στον Εθνικό διαγωνισμό Ecotrophelia με το προϊόν Vegge it. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη